Dragi Prieteni!

Magazinul nostru maine va fi inchis, dar vineri revenim la program normal.

Va dorim weekend placut!furnicute Margele1 Program de lucru

button Program de lucruCiteste mai departe »French Knitter Demontabil

Ultima dezvoltare a indragitului French knitter – Dispozitiv pentru realizarea snururilor este varianta demontabila, ceea ce permite desfacerea corpului in doua jumatati si astfel se pot imbraca in snur obiecte cu extremitati mai mari. Vei putea sa te asortezi astfel cu  fire crosetate la castile audio sau la cablul USB  de la telefon.

sfk crop Noutati si Informatii de la PONY

Cele doua jumatati se fixeaza cu ajutorul a 3 inele de cauciuc. In plus si ghimpii sunt detasabili, asigurand optiuni multiple. In rest se lucreaza exact ca la varianta clasica.

Veti gasi in setul Split French knitter, dispozitivul insotit de un ac de crosetat, ghimpii detasabili normali si in forma de U precum si cele 3 inele de fixare din cauciuc.

Dispozitivul revolutionar care este dezvoltat si patentat de catre PONY deschide noi perspective de creativitate si distractie.

Va urma

button Noutati si Informatii de la PONY Citeste mai departe »Meniul Promotii este populat cu foarte multe produse noi pe care va invitam sa le vizitati.

Cu speranta ca pacatele noastre vor fi iertate in aceasta Saptamina Luminata iertam si noi gresitilor nostri si vom sterge toate numele din blacklist, vom porni la drum  cu sufletele deschise, cu convingerea ca toti vom incerca sa fim mai buni si intelegatori.

Va dorim Paste Fericit!

Echipa Margele.net

Felicitare Margele2 580x379 Paste Fericit!

button Paste Fericit!Citeste mai departe »